Artist Management :: BLNDINBLNDIN

Facebook Instagram Youtube

Contact info

 • Management: Philtainment
 • Boekingen: Live Entertainment
 • Label: Live Entertainment


 • Bio

  BLNDIN is een nieuw topduo dat Nederlandstalige muziek brengt die je best onder de noemer “hippop” kan plaatsen. Rapper Jarno en zanger Thibaut brengen met veel enthousiasme en energie hun muziek en zorgen voor een supersfeer op het podium.

  Het levenspad van West-Vlamingen Thibaut en Jarno, allebei afkomstig uit hetzelfde dorp, loopt al jaren gelijk maar toch kenden ze elkaar niet echt tot een jaar geleden.

  Beiden studeerden op de topsportschool en hadden als kind de droom om profbasketballer te worden.  Helaas, het blijft bij een droom en met de tijd ontwikkelen ze een passie voor humor en komedie.  Jarno doet aan stand-up komedie en Thibaut schrijft en filmt grappige korte sketches.  Maar Jarno heeft nog andere talenten en begint te rappen terwijl gelijktijdig ook Thibaut zich concentreert op zijn zang nadat hij door zijn vriendin was ingeschreven voor een talentenjacht.

  Toen Jarno hoorde dat Thibaut ook zong nam hij contact op met hem en spraken ze af.  Vanaf het eerste moment was er een klik en werden ze snel beste vrienden.  Het leek wel voorbestemd dat ze zouden gaan samenwerken!

  Al snel wordt er over muziek gepraat en gaan ze samen aan de slag om songs te schrijven. In no time hebben ze aantal knappe liedjes klaar.  De rol van Jarno als rapper en Thibaut als zanger is perfect in dit duo. In december 2017 worden ze opgemerkt tijdens een showcase en enkele maanden later brengen ze hun eerste single “wifi code”uit. Het kan snel gaan!

  * De naam BLNDIN komt van het Engelse ‘blend in’, “mengen, passen” in het Nederlands.  Omdat beiden exact dezelfde passies delen, hetzelfde verleden hebben, in hetzelfde dorp wonen en ook nog eens goede vrienden zijn was dit gewoon de ideale groepsnaam!

  Singles


  Blndin - Wificode Wificode (2018)
  Geschreven door J. Boone, T. Vandeputte, Fatty K
  Geproduceerd door Fatty K
  → Luister


  Muziekvideo's  Facebook feed


  ↑ Back to top of page