Artist Management :: AN-DAndy

Facebook Instagram Youtube

Contact info

 • Management: Philtainment
 • Boekingen: Live Entertainment
 • Label: Segunda Records


 • Bio

  AN-D (Andy) was tot de lente van 2017 een onbekende jonge gast die ervan droomde om ooit een publiek te verleiden op een podium, maar niets gaf aan dat dit ook echt zou gebeuren.

  Tot het moment dat iemand hem inschrijft om mee te dingen naar een plaatsje in de talentenjacht “The Band”. Van zijn auditie tot en met de finale weet AN-D het publiek te begeesteren. Iedere week opnieuw slaagt hij erin om zijn plaats veilig te stellen.  Hij wordt de lieveling van het publiek en groeit uit tot één van de favorieten voor een plaatsje in “The Band”. Helaas beslist het lot anders. Even zag het ernaar uit dat dit het einde zou zijn van een korte carrière, maar niets is minder waar. 

  Een paar maanden later staat AN-D in de studio en neemt een aantal nummers op, ondersteund door een professioneel team van label, producer, management en bookingsagent. De echte carrière van AN-D start dus nu met zijn eerste single Gister in Madrid.  Hedendaagse Nederlandstalige popmuziek waar je in een mum van tijd goedgemutst van wordt en die je enthousiast laat meezingen.  Later dit jaar (oktober/november) komt zijn debuutalbum eraan, maar eerst de zomer van 2018 tot de zijne maken!

  Singles

  AN-D - Gister in Madrid Gister in Madrid
  Geschreven door L.O. Martens, B.M. de Ronden, N.L. Littooij, D. Zwaaneveld
  Geproduceerd door R. Vanhuffel
  → Luister


  Muziekvideo's  Facebook feed


  ↑ Back to top of page